onsdag 17 augusti 2011

Ullared - the trip of the summer




Så har även vi varit i det förlovade landet - ULLARED - bland kläder, plastpåsar, bakplåtspapper, näsdukar, godis, deodoranter, verktyg,rullatorer, barnvagnar, snoriga ungar, osnoriga ungar, glada ungar, sura ungar och en massa annat folk tillbringade vi ca 3,5 timme sen var vagnen full av sånt vi behöver, sånt vi tror vi behöver, sånt som vi aldrig kommer att behöva och sånt som andra i vårt liv behöver och vi var trötta, hungriga och så var det Ullaredsvaruhusbesöket över, men roligt hade vi och när vi sen hade ätit lite mat så körde vi över den lilla bron för vi hade ju till och med hyrt stuga en natt.
Najsigt med en liten tupplur efter shopping och innan kvällens middag :-) Middagen blev dock inte riktigt som vi hade tänkt oss.....ett fyllo på krogen förtog det mesta av stämningen med sitt klagande över oss "ryssar och kommunister" samt hans krälande på golvet...inte lätt att vara unga servitriser där och ta hand om det.....vi strunta totalt i honom och betala och gick tillbaka över den lilla bron till vårt lilla krypin.....och då kom nästa fråga: Varför råkar vi alltid ut för ett fyllo när vi ska ut och äta? Var finns dragningskraften? Hos oss eller fyllona??

I går körde vi alltså hem igen och efter stopp på

Bensinstation

Edenbergamotell och restaurang (lite Psychovarning, men apgod fika)


BYGGmax i Hässleholm (kommentar behövs ej)


BILTEMA Kristianstad (ingen kommentar)



HARALD NYBORG i Kristianstad (lånad bild men vi är många som älskar HARALD)

och till slut


så var vi äntligen hemma hos Lina, Emma och

lilla Doris the rottis som faktiskt skött sig kanonduktigt och därför var hon naturligtvis värd en hel kasse med ben, gossedjur, Dentastix och lite annat skit (det är ju så billigt i ULLARED)

Tjingeling allihop i morgon är det återigen en annan dag i Luddeskogen och idag var det dagen då vi fick veta att det äntligen blir en babbis till


GRATTIS !!

4 kommentarer:

  1. Och jag som ALDRIG varit på Harald Nyborg i hela mitt liv...har jag missat något???

    SvaraRadera
  2. Ja det har du verkligen gjort, har du inte tittat i katalogen heller?

    SvaraRadera
  3. NEJ, du har inte missat något. TRO mig

    SvaraRadera
  4. Jag har inte ens tittat i katalogen, nä. Vågar knappt erkänna det, men den åker i tunnan redan på vägen in från brevlådan...

    Men du! Du har ju glömt att bloga om din spännande dag på City Gross idag!! ;o)

    EN dag kvar...

    SvaraRadera